På Uttian, en liten øy på Frøya i Trøndelag og med havet som nærmeste nabo produserer vi vårt øl.
Familien Aas har i lenger tid produsert og eksperimentert med øl på hobby nivå. En klassiker og kjenning ble uttian pale ale. En øl så god at den må deles med verden! Dette ble vår første øl i vårt sortiment og den er fortsatt en av våre bestselgere.
Da det ble besluttet at man skulle gi bryggeridrømmen en sjanse dro Familien Aas til Frankrike. Her fikk de tak i et profesjonelt produksjonsanlegg, slik at de kunne komme igang. Selger var en øl entusiast og delte velvillig mange gode råd og tips. Anlegget kan brygge 600l i hver runde.
For å kunne sikre våre kunder en stabil vareleveranse og et godt øl i hver batch er det investert i utstyr innen logistikk og kontroll. Bryggeriet ble fiffet opp fra gulv til tak med nye større tanker og et eget maltlager i andre etasje.
En spennende del av det å drive med ølbrygging er at mulighetene og variantene er utallige. Derfor er det slik at vi i tillegg til våres standard sortiment stadig utforsker nye øltyper og bryggeriteknikker. Vi produserer også sesong øl og øl for restauranter som ønsker å tilby deres kunder et helt spesielt øl.
På bryggeriet Frøya har vi vært nødt til å øke produksjonen for å imøtekomme etterspørsel. Vi har mange spennende planer fremover og gleder oss til å dele dette med deg. Besøk oss gjerne en kveld hvor vi arrangerer ølkurs eller når vi har arrangementer.