https://bryggerietfroya.no/wp-content/uploads/2017/05/CEO.png

VI BRYGGER DET VI LIKER

God mat blir enda bedre med edle dråper fra kysten.

Vi startet opp i april 2016 og har siden det holdt til på Uttian i Frøya kommune. Vi brygger øl som hyller kystkulturen, noe som gjenspeiles i vårt valg av logo, navn på produktene og utforming av etikettene. Ølet brygges på gode råvarer med tålmodig håndtverk, og er laget med tanke på å komplementere smakene i det rike utvalget av lokalprodusert mat på Frøya og på naboøyen Hitra.

BryggerisjefTOMMY AAS

https://bryggerietfroya.no/wp-content/uploads/2017/05/Signatur.png

Mona Nicolaisen

Mona er vår daglige leder og bioingeniør, hun har ansvar for at alt foregår som det skal og at kundene våre får ølet sitt levert til avtalt tid. I tillegg har hun ansvaret for våre daglige prosedyrer og at HMS er i orden. En hyggelig dame som du helt sikkert kommer til å se hvis du drar på en bryggerifestival.

https://bryggerietfroya.no/wp-content/uploads/2017/05/Ansatt1.jpg
https://bryggerietfroya.no/wp-content/uploads/2017/05/Ansatt2.jpg

Arnt Hansen

Vår dyktig bryggerimedarbeider! Arnt hjelper til i alle prosesser i det daglige slik at vi får en god flyt på lageret og i produksjon. Arnt er en god bryggerimedarbeider som vi aldri ville vært foruten.